Visie


Visie en Intentie

Netwerklogo 4

Als Holos Massagetherapeut werk ik vanuit een Holistische visie. Dat betekent dat ik jou in je totaliteit bekijk. Dus naast (delen van)
je lichaam, kijk ik ook naar je denken, voelen en belevingswereld.

Holos betekent in het Grieks geheel en heeft als uitgangspunt dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. De massages
toegepast tijdens mijn behandelingen zijn niet alleen bedoeld om jouw klacht(en) te verlichten of te verhelpen, maar ook een
uitnodiging om stilte staan bij jezelf.

Hierdoor heb je tijd voor zelfonderzoek, waardoor bewustwording kan ontstaan. Bewustwording geeft helderheid over hoe je je
voelt en mogelijk ook over de oorzaak dat je je zo voelt. Door met aandacht te voelen en naar jezelf te luisteren ontstaat ruimte
voor helingen genezing.

Bijkijk onderstaande link voor verder uitleg. 

https://youtu.be/Mdm0sajI0ks


Kurpa i Alma

De naam Kurpa i Alma die ik heb gekozen voor mijn praktijk, komt uit mijn moedertaal het Papiamento. Papiamento wordt onder andere gesproken op Curaçao, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Kurpa staat voor lichaam en Alma voor ziel (het binnenste) en verwijst naar de samenhang tussen beide delen van jezelf. Deze naam sluit volledig aan op de holistische visie van waaruit ik werk.


Werkwijze

Zowel de massages als de massagetherapiebehandelingen bestaan uit een voorgesprek, massage en een kort nagesprek. Omdat het voorgesprek bij de eerste behandeling wat uitgebreider is, duurt de sessie gemiddeld 15 minuten langer.

Kijk voor prijzen en duur van de behandelingen bij tarieven en vergoeding


In het voorgesprek gebruik ik een medisch-sociale vragenlijst om een goed beeld te krijgen van jouw klachten en om erachter te komen hoe het nu met je gaat. Hiermee leg ik een dossier van je aan. Met de nieuwe AVG wet die op 25 mei 2018 is ingegaan, ben ik verplicht zorgen te dragen voor een goed verwerking en beschermen van jouw gegevens om zo jouw privacy te waarborgen. Daarom vraag ik je tijdens jouw eerste consult een privacyverklaring te tekenen waarin je aangeeft op de hoogte te zijn van hoe ik omga met jouw privacy en waarin je me toestemming geeft een dossier van je aan te leggen. Kijk voor meer informatie over jouw privacy bij privacybeleid.

Anders dan bij het voorgesprek van een massage behandeling ga ik bij een therapeutische behandeling dieper in op het sociale gedeelte van de vragenlijst. Ik ben ook benieuwd naar jouw verwachtingen van de behandeling. Hiermee weet ik welke kant je op wilt met jouw sessie(s). Als alles helder in kaart is gebracht kies ik in overleg met jou de meest geschikte massagevorm voor de behandeling.

 

De massagevormen waar ik gebruik van maak zijn:

 

BOEK EEN SESSIE 


Bij therapeutische behandelingen pas ik soms ook andere technieken dan alleen massage toe. Denk hierbij aan een systeemopstelling, focussen of Soul Body Fusion.