Sharella Hanst

sharellaVoordat ik via massages en massagetherapie anderen ben gaan helpen contact te maken met hun lichaam en de signalen,
heb ik verschillende functies gehad. 


Rijk carrièrepad

Mijn carrière is heel divers en verrijkend geweest. Deze begon in het toerisme waar ik veel van de wereld heb mogen zien. Vervolgens stapte ik in de ICT-branche waar ik mijn technische kant heb mogen ontwikkelen. Uiteindelijk kwam ik in de
logistiek wereld waar ik met veel plezier leiding heb gegeven. Drie beroepen die niks met elkaar te maken hebben, maar
waarin ik verschillende stukjes van mezelf heb ontdekt. En daar heb ik nu nog steeds plezier van.


Rode draad: verbinding

De rode draad door al deze beroepen was verbinding. Verbinding met de wereld, verbinding via techniek en verbinding met
anderen. Vooral de verbinding met anderen heeft me dichter bij mijn kern gebracht. Ik heb ervaren hoe persoonlijke aandacht, waarbij mensen zich gezien en gehoord voelen, voor motivatie en loyaliteit zorgt. 

Op zoek naar een beroep waar ik nog meer in verbinding kon staan met anderen en met mezelf, ben ik in 2011 in contact gekomen met massagetherapie. In datzelfde jaar begon ik met mijn opleiding tot massagetherapeut aan de Holos Academie voor Massagetherapie in Utrecht. Inmiddels werk ik met veel plezier als massagetherapeute en ben verhuisd naar een prachtig pand in Vleuten-dorp.  


Masseren als weg naar binnen

Masseren brengt mij in contact met anderen en mezelf. Ik heb niet alleen een vak geleerd, maar aan mijn eigen innerlijke groei gewerkt. Ik ontdekte de therapeut in mij, die het belang van het zien en gezien worden steeds beter is gaan begrijpen. Door aandacht te schenken aan jou help ik je het belang te zien en stil te staan bij jezelf. Hierdoor kun je je bewust worden van je persoonlijke proces en weer in contact komen met je eigen kracht.

De herontdekking van je eigen kracht helpt vaak je eigen autonomie en het zelfhelende vermogen van je lichaam in gang te zetten. Dit is nou precies wat het vak van Massagetherapie voor mij zo mooi maakt! 

 

Ervaringen van anderen